Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztató iskolás, óvodás, bölcsődés gyermeke részére történő étkezés igényléshez

TÁJÉKOZTATÓ

 

iskolás, óvodás, bölcsődés gyermekek részére étkezés igényléshez

 

A 2022/23–as oktatási-nevelési évre vonatkozóan étkezést igényelni a Pincehelyen általános iskolába, óvodába, bölcsődébe járó gyermekek részére a Polgármesteri Hivatalhoz legkésőbb 2022. augusztus 19.-ig eljuttatott étkezési igénybejelentő nyomtatványon lehet.

 

Amennyiben az étkezést határidőig (2022. augusztus 19.) nem igényelik meg az iskolás gyermek részére, 2022. szeptember 1. napján nem kezdheti meg az étkezést.

 

Az óvodás és bölcsődés gyermekek esetében a nyomtatvány határidőig történő kitöltése biztosítja az ingyen étkezést, ennek elmulasztása esetén az étkezésért fizetni kell.

 

Az igénybejelentő nyomtatvány 2022. augusztus 3-tól beszerezhető a Polgármesteri Hivatalban, illetve letölthető a https://pincehely.asp.lgov.hu/szocialis-ugyek-nyomtavanyok oldalon.

Az étkezés igénylés időpontjára kérjük a kedvezményekre jogosító igazolások beszerzését illetve megújítását.

 

Ez úton ismételten felhívom a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők figyelmét, hogy a veszélyhelyzet alatt hosszabbodott határozatok érvényességi ideje 2022. augusztus 31. napján lejárnak. Amennyiben nem kérik a meghosszabbítást az ingyenes étkezésre jogosító kedvezményüket is elveszítik.